Aktiva val

Även om du inte känner dig sugen på träning en dag, byt ändå om till träningskläder, eller packagymväskan och sätt på dig ytterkläderna. När man väl har tagit det där första steget för att ge sig ut genom dörren brukar det känns sååå mycket lättare! :)









We can do this!!!

Kör hårt inför nästa mätning

Ny vecka imorn!

Blir nästan alltid lika pepp efter en lite småonyttig helg :)

Torsdagar har jag valt som min dag för mätning och vägning. Det är lagom med en dag i veckan tycker jag! Oftare än så hinner man inte se resultat på, och mer sällan än så gör att jag tappar motivationen att fixa resultat.
Så, hey ho lets go, nu kör vi nya tag inför veckan och veckans mätdag!











Inspiration




Under helgen tillåter jag mig själv att äta lite godis och onyttigheter, samt lite mer mat än i veckorna. Jag älskar ju mat! Och godis är smarrigt när man inte äter det för ofta, utan faktiskt känner att man förtjänat det!

Jag tror absolut på att ha en slags "ätardag"! Det innebär inte att jag vräker i mig så jag blir illamående en dag i veckan, utan snarare att jag har en dag då jag tillåter mig själv att inte tänka på vad jag stoppar i mig! Är jag sugen på en till portion mat, eller ostbågar till kvällsmyset, så tar jag det!
Det gör att jag resten av veckan har lättare för att hålla igen.

Try it! :)

Senaste resultaten

Har gått lite trögt de sista veckorna på grund av en hals som bara gör ont och inte vill ge med sig, vilket gjort att jag inte kunnat träna. Och på grund att jag frossade riktigt ordentligt under påsken ;P
Är i alla fall nöjd att jag blivit av med det extra kilot jag gick upp då i påsk! :)


Förkyyyld!


Motivationen till att äta ordentligt har verkligen inte varit på topp den senaste veckan. Jag är nu inne på min fjärde förkylningsvecka, vilken även innebär fjärde veckan utan träning! Usch vad jag är less på det! Vill ut och springa NUUU!

När jag inte kan träna blir jag tyvärr inte alls lika motiverad att äta rätt, så det har blivit en del slarv de senaste dagarna. Men idag tog jag mig i kragen och har räknat alla kalorier. Får helt enkelt leta extra mycket inspiration och motivation på bloggar etc. för att lyckas hålla maten tills jag kan träna igen och får motivation genom det!




RSS 2.0