Mäta och väga



Shit vad jag längtar tills tisdag morgon! På tisdagar har jag nämligen mätning och invägning, och jag tror faktiskt det hänt lite den senaste veckan :)



   




        
  
bilder: google.com


Eftersom muskler väger mer än fett är det superviktigt att inte bara ställa sig på vågen. Då är det lätt att man blir besviken om den står still. Gräver man däremot fram måttnandet och mäter sig på de intressanta ställena, lär man märka att måtten minskat även om vågen kanske stått still.

Att bestämma en viss dag i veckan eller ett datum i månaden då man ska väga och mäta sig, håller man motivationen uppe lättare enligt mig :)

Massor av mat

Dagens lunch blev lite hopplock av vad som fanns i kylen :)

Rödbetor, kokta
Blomkål, kokt
Fiskbullar
Vitkålssallad med olivolja, vitvinsvinäger och italiensk salladskrydda

= 347 kalorier





Tänk att om man bara väljer nyttig mat så kan man äta så himla mycket så det inte ens får plats på en tallrik! :D



HELG

Fan vad jag älskar helg rent ut sagt!

På helgen känner jag mig aldrig stressad när jag tränar. Självklart är träning det mest avkopplande man kan göra även i veckorna, men då kan det hända att jag ändå inte riktigt slappnar av, utan tankarna går ändå till alla skolböcker som ligger där hemma och väntar.

Men på helgen känner jag att jag får lov att lägga hur mycket tid jag vill på träning, och då är det så himla underbart och avkopplande. I morse när jag vaknade slurkade jag i mig en kopp kaffe och knöt på mig joggingskorna för att sticka ut på en 50 minuter lång morgonpromenad.

Det kändes helt underbart och jag hade så mycket energi, jag bara flög upp för backarna! :) Vet inte om det kanske kan bero på att jag hade kolhydratuppladdning igår och smaskade i mig en påse med underbart naturgodis :)

I vilket fall som helst, jag älskar älskar HELG!!! :)



Frukosten efter morgonpromenaden bestod av:

Fiberhavregrynsgröt med
mjölk och
äppelmos

Keso med
äpple och massor av kanel

= 371 kalorier



bild från google.com


Njut av era promenader i helgen! :)



RSS 2.0